Μέτρα με Τέχνη τον Καιρό!

Ο ΝΤΕΛΙΚΑΝΗΣ του Μανώλη Σκουλούδη
10 Μαΐου 2017
ALTRIBE BAND
24 Μαΐου 2017
 

Κατράκειο Θέατρο: "Εκείνος και Εκείνος", Μέτρα με Τέχνη τον Καιρό.!


Η πρώτη μεγάλη συναυλία του καλοκαιριού!


Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Παντελής Θαλασσινός, BD Foxmoor (Active Member), Ηλίας Ασβεστόπουλος (2002 GR) Παρουσίαση/stand - up comedy Χριστόφορος Ζαραλίκος

Έ Ένα ιδιαίτερα αγαπημένο συγκρότημα για το κοινό οι Εκείνος + Εκείνος, επανεμφανίζεται σε μια μεγάλη συναυλία και μοιράζεται τη σκηνή του Κατρακείου Θεάτρου Νίκαιας με τους Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Παντελή θαλασσινό, BD Foxmoor (Active Member), Ηλία Ασβεστόπουλο (2002 GR) και Χριστόφορο Ζαραλίκο το Σάββατο 27 Μαΐου, με αφορμή την πρόσφατη κυκλοφορία του άλμπουμ τους «Μέτρα με τέχνη τον καιρό»

Το «Μέτρα με τέχνη τον καιρό» που σηματοδοτεί μια νέα εποχή στην μουσική τους πορεία, θα παρουσιάσουν στο Κατράκειο με εκλεκτούς καλεσμένους τους Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Παντελή θαλασσινό, BD Foxmoor (Active Member) και Ηλία Ασβεστόπουλο (2002 GR) ενώ τη συναυλία θα παρουσιάσει ο «όρθιος κωμικός» Χριστόφορος Ζαραλίκος.

"Μια μεγάλη συναυλία στο Κατράκειο, με οικεία πολυαγαπημένα τραγούδια και με καινούριες επιτυχίες!"

 

Οι Εκείνος + Εκείνος, ο Νίκος Καλλίνης και ο Κώστας Λογοθετίδης,

από τη γειτονιά στο Πέραμα που μεγάλωσαν και πρωτοήρθαν σε επαφή με τη μουσική και μέσα από τις δεκαετίες που μεσολάβησαν μέχρι σήμερα, αφουγκράζονται την κάθε εποχή και την αποτυπώνουν με τραγούδια που αγαπήθηκαν και έγιναν μεγάλες επιτυχίες.


Εκείνος και Εκείνος

Μετά από μία εντεκάχρονη παύση, οι Εκείνος + Εκείνος επανήλθαν δυναμικά το 2015 και, "μετρώντας με τέχνη τον καιρό" μέσα στο στούντιο, ηχογράφησαν την καινούρια τους δισκογραφική δουλειά, με τη συμμετοχή των παλιών φίλων και συνοδοιπόρων τους, Βασίλη Παπακωνσταντίνου, BD FOXMOOR, Βασίλη Καζούλη, Πάνο Κατσιμίχα, Παντελή Θαλασσινό, Φίλιππο Πλιάτσικα και Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.

Εκείνος

Το «Μέτρα με τέχνη τον καιρό» που σηματοδοτεί μια νέα εποχή στην μουσική!

 

Εκείνος + Εκείνος

Μια μεγάλη συναυλία στο "Κατράκειο",

με οικεία πολυαγαπημένα τραγούδια και με καινούριες επιτυχίες, παρέα με αγαπημένα πρόσωπα, μια μοναδική βραδιά στην αρχή του καλοκαιριού και η έναρξη μιας νέας, γεμάτης όμορφες μουσικές εκπλήξεις εποχής για τους Εκείνος + Εκείνος. Για όλους όσους τους αγαπούν, αλλά και για όσους θα έχουν την ευκαιρία να τους γνωρίσουν καλύτερα. Ιδιαίτερη στιγμή της συναυλίας θα είναι η παρουσία της μεγάλης λαϊκής τραγουδίστριας Καίτης Γκρέυ, η οποία θα τιμηθεί για την προσφορά της στο ελληνικό τραγούδι.


Ζαραλίκος
 

Συντελεστές και Πρωταγωνιστές

Εκείνος + Εκείνος: Νίκος Καλλίνης: φωνή, κιθάρες, Κώστας Λογοθετίδης: πλήκτρα
Guest: Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Παντελή θαλασσινός, BD Foxmoor, Ηλίας Ασβεστόπουλος
Παρουσίαση: Χριστόφορος Ζαραλίκος
Παίζουν οι μουσικοί:
Γιάννης Γρυπαίος – Μπάσο | Βαγγέλης Κρίθαρης – Ηλ. Κιθάρα | Δημήτρης Αιγινίτης - Τύμπανα & φωνητικά | Τίνα Ψαλίδα – Βιολί & Μαντολίνο

Facebook Official Page:
 

Προπώληση Εισιτηρίων και λοιπές Πληροφορίες

Σάββατο 27 Μαΐου | Κατράκειο Θέατρο | Πάροδος Ακροπόλεως, 18451 (Κορυδαλλός - Νίκαια) | τηλ. 210 4278289 Ώρα έναρξης: 21.30 (οι πόρτες ανοίγουν στις 19.30)

Σημεία προπώλησης:

Viva.gr: viva.gr, 11876, Βιβλιοπωλείο Ευριπίδης, Seven Spots, Reload, My Market, Media Markt, Βενζινάδικα ΕΚΟ & BP
Δισκοπωλείο Imantas: Σαρρή 46, Πλατεία Ασωμάτων, Ψυρρή, τηλ: 210324241
Gorilla 11: Θησέως 7, Μαρούσι | 210 806 9800 |
Δήμος Νίκαιας: Παν. Τσαλδάρη 10, 4ος όροφος

Τιμή εισιτηρίου:

Προπώληση: από 7€ Γενική Είσοδος: ταμείο: 12€,
Ανέργων/ΑΜΕΑ/Φοιτητικά/Μαθητικά: 7€

Παραγωγή:

BOOKING / PRESS CONTACT / COMMUNICATION DIONYSOS Culture/Communication tel: 2121050020 Email: Dionysos email Web: Entertain Portal

Επικοινωνία / Δημόσιες Σχέσεις:

eMail Επικοινωνίας: Χρύσα Ματσαγκάνη – Αλέξανδρος Γερασίμου Χρύσα ΜατσαγκάνηΑλέξανδρος Γερασίμου
Tel. 6970 992262 – 6948 270889